tisdag 17 maj 2011

Mysig butik/webbshop sökes

Jag gillar ikea. Det är stort, de har mycket och det är billigt. Meeeen. Det är också dess svaghet.
Alla har ofta likadana möbler och inredningsdetaljer hemma hos sig... Boooring. Men egentligen tycker jag faktiskt inte det gör så väldans mycket men jag gillar ju mer det där personliga. Detaljer som faktiskt har en intressant historia. Nej, jag menar inte massa antikviteter (inte för att det måste vara nåt fel med det!) men ändå, hoppas ni förstår mitt svammel.

Dessutom; när man går på ikea och hittar kökshanddukar som kostar 2 kr styck... och sen ser man lappen "made in bangladesh". Undrar vad för timlön de som vävt och sytt de handdukarna får? Billigt och bra för mig meeeen....

Nje, jag gillar nog de är personliga och lite mindre butikerna med roliga fynd ännu mer! Det finns inte allt för många här i Bästerås men de få som finns vill jag gärna bli tipsad om. Gärna dem som finns på internet också! De kanske inte har en historia men är i alla fall lite mer personliga.

Har hittat en billig butik på nätet med begagnad kläder och inredningsdetaljer. De har inte så mycket men det är billigt:) Definitivt en plats att hålla utkik efter fynd på!

1 kommentar:

  1. Här i Gideonsberg finns Violens antik på Gevärsgatan. Vi har nog inte varit inne i butiken, men tittat in genom fönstret några gånger. Kan inte lova att det finns något som helst av värde där... ;-)

    SvaraRadera