torsdag 27 oktober 2011

Det blir inte alltid som man tänkt...

Idag skulle det jobbas, pluggas, tränas, tvättas, övas, svettas. Duktig och hurtig. Vem vill inte vara det!?
Poetiskt känner jag mig som en strand, livet är som olika typer av vågor. Eller som en berg-och-dalbana. Upp och ner, upp-och-ner, runt, över, under, snabbt och långsamt. Eller som ett löv som ligger på marken och rycker lite tills vinden tar tag ordentligt och jag flyger flera meter tills man återigen ligger och bara rycker lite på marken (det höstigare temat).
Nåväl. Tur att jag inte är poet.

Något ska jag väl få gjort i alla fall! Lite självdisciplin finns det i mig, låååångt inne. Lyckades ju ta mig iväg och simma i måndags. Stort framsteg för den här slöpottan som just nu är endast ett ryckande löv på marken som sakta, nästan obemärkt rullar in på stranden i form av en fjantig liten våg som hoppas på en snart härlig loop i hög fart med armarna rakt upp skrikandes med sin härliga tant-röst.

Wow, vad poetisk jag är! Imponerad ;-)

4 kommentarer:

 1. Vill bara varmt rekommendera vattengympa för gravida i den varma bassängen på sjukhuset! Om de nu har kvar den så här nio år senare... ;-) /Jenny Hultin

  SvaraRadera
 2. aaahhh..så du ÄR gravid iaf!!=) Jag hade mina misstankar, men kunde aldrig bli riktigt säker! Massa grattis i miljoner till er båda!!!=) *kramar* från Lilian (nu i 7e månaden och som börjar bli trött på att alltid baka bebisar i magen=)

  SvaraRadera
 3. Jorå, Lilian, så är det:-)
  Kul med två tätt, tror inte jag orkar det men man vet ju aldrig;-)

  SvaraRadera