måndag 30 juli 2012

Barnakuten: Check.

Dagen började med en skön promenad i solen för mig och David. Vi gick till Ica och skulle köpa lite ersättning att använda när det inte riktigt funkar att amma så bra.
NAN var slut så det fick bli semper.
Senare på dagen tog vi bilen och hälsade på på mitt jobb. För att slippa gå iväg för att amma tyckte jag det var praktiskt att ge honom flaskan och han åt nästan allt. Fungerade utmärkt tills jag parkerat bilen i garaget här hemma, ska ta ut David och han bokstavligen badar i spya! Så väldigt missnöjd verkar han inte men det fick bli ett bad så fort vi kom innanför dörren. Jag försökte amma honom. Han borde ju vara hungrig... Men han ville inte ha utan spyr igen. Soffan och jag och handduken David är inlindad i blir nu fulla av spya. Han visar sig lite missnöjd och ganska seg. Sprall-pelle är inte så sprallig längre.
Ringer 1177 med info om 15 min telefonkö.
Han spyr igen, över nästa handduk och golvet. Han får svårt att andas men tillslut släpper det. Hans ögon far åt alla håll och kroppen blir som kokt spagetti. Jag lägger på och ringer 112.
Där lyckas de lugna mig lite och säger att det förmodligen är sempers ersättning. NAN är mycket snällare mot magen. De ber mig ringa Bvc om jag kan få komma dit.
David spyr igen och ramlar framåt i mitt knä. Han har somnat helt plötsligt.
Jag ringer Bvc men de vill skicka mig till barnakuten så det slutar med att vi åker dit. I bilen är han vaken och lagom tills vi träffar läkaren skrattar han och verkar dunderpigg! Vad hände? Han har inte fått behålla nån mat sen morgonen och nu var kl 19.. Läkaren har svårt att tro mig men vi blev kvar för observation ett tag efter några undersökningar sen fick vi åka hem. Nu verkar det inte som att nåt har hänt. David har skrattat högt hundra gånger och äter som vanligt igen.
Så skönt med ett lyckligt slut men ingen mera semper....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar