lördag 29 januari 2011

Radhus till salu!

Och nej det är inte vårat:P
Det är ett radhus några nummer ner här på Sigfrid Edströms gata som ligger ute på hemnet. Utgångspriset är 1450000 men vi hoppas att det ska gå upp så mycket som bara möjligt! Det är lika stort som vårat men ganska mycket fräschare! Gillar inte allt (men en del) de har gjort men man ser i alla fall potentialen.

Imorgon är det visning så jag och mor ska dra med oss Andreas och gå dit. Mamma får låtsas vara spekulant:P
Alltid intressant att se hur andra har gjort och få lite idéer och tankar.
Kolla in det här.


Här hemma målas taket i vårt blivande sovrum. Far var här igår och målade ett första lager med den billiga skitfärg vi köpte. Hoppas den sitter kvar och att den inte blir rök-gul...
Får se om jag vågar på ett till lager idag. Annars blir det att skriva upp inköpslista till imorgon då mycket ska hinnas med innan Andreas åker iväg på jobb igen.

Igår inhandlades nya knoppar till gästrumsgarderoberna. De som nu sitter där är vita och guldiga i plast... iieeewww! Byts ut mot några nya som är vita och brons/guldiga. Haha. Vilken skillnad! Nej men på riktigt så blir det en ganska stor skillnad:)


Det var allt för denna gång. Men jag har fortfarande några platser kvar i handarbetsutmaningen i inlägget innan detta. Så se nu till att skriva en kommentar om du gillar att pyssla och gillar att få hemmagjorda saker! Va inte så feg, bara gör det!

1 kommentar:

  1. Ja här gillas att pyssla och just nu ska tröjan bli klar till vår lilla gullplutt Harry!

    SvaraRadera