tisdag 7 december 2010

Gissa priset!

Vid några få tillfällen inköps inredningstidningar och ibland även kortare prenumerationer (om man får nån spännande gåva och ett kalaspris, vem kan låta bli?! inte jag...).

Dessa tidningar har under ett par år sparats under våra coffe tables. Sen radhuset kom in i våra liv har dessa tidningar tagits fram igen..
Det roligaste är när man får se två bilder som vid ett snabbt ögonkast ser likadana ut men i själva verket är mycket olika. I alla fall värdet av bildernas motiv. Man får gissa vilken som är dyrast och vilken som är billigast. Efter noggrann inspektion och en titt på detaljerna så gissar man och vänder blad där facit finns.

Nåväl. Efter lite surfande har jag gjort mig en egen enklare variant med snarlika produkter. Kan du gissa vilken vara som är billigare/dyrare? Facit kommer längre ner, fuska inte nu bara!

1. Tapeter2. Stickade kuddar3. StolarSå, fundera på dessa tre helt olika produkter, vilken är dyrare/billigare...? Det behöver inte skilja så mycket i pris, men det kan också skilja vääääääääääldigt mycket.

Facit kommer lite längre ned. Lycka till!


Den billigare kommer från Rusta, den dyrare kommer från Designers Guild.


Vi går vidare till kuddarna:Den dyrare kommer från Porthouse, den billigare från IKEA.

Och så sist men inte minst:


Den dyrare kommer från Newport, och den billigare (också) från IKEA.


Så, nu undrar ju jag om det är någon som har gissat alla rätt? Brukar inte vara så svårt men man vet ju aldrig...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar